Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Відклади гаджет і берись до роботи

Що дивитись у новорічні свята


28 Грудня 2012 p.

Адміністрація сайту Гуртом рекомендує список новорічних фільмів.

1. Міцний Горішок: Квадрологія / Die Hard: Quadrilogy (1988-2007)

2. Жах напередодні Різдва / The Nightmare Before Christmas (1993)

1. Міцний Горішок: Квадрологія / Die Hard: Quadrilogy (1988-2007)
Режисер: Джон Мактирнан | Ренні Херлін | Джон Мактирнан | Лен Уайзман |
Актори: Брюс Уілліс, Бонні Беделіа, Пол Глісон, Уільям Атертон, Тімоті Оліфант, Меггі Кью та багато інших
Сюжет:
У суперсучасному хмарочосі Лос-Анджелеса поліцейський Джон Макклейн веде смертельну сутичку з бандою терористів, що взяли в заручники два десятки чоловік, серед яких і його дружина.
Почалося все з того, що хлопець приїхав в місто до дружини, опинився на різдвяному прийомі, а кінчилося справжньою війною, в якій він, в результаті неймовірних зусиль, перемагає.

2. Жах напередодні Різдва / The Nightmare Before Christmas (1993)
Режисер: Генрі Селік (Henry Selick)
Композитор: Денні Ельфмен (Danny Elfman)
Актори: Денні Ельфмен (Danny Elfman), Кріс Сарандон (Chris Sarandon), Кетрін О’Хара (Catherine O’Hara), Вілльям Гікі (William Hickey), Ґлен Шадікс (Glenn Shadix), Пол Рубенс (Paul Reubens)
Сюжет:
Музичний мультфільм, який, попри вказані в титрах імена, майже повністю належить відомому режисеру Тіму Бартону від ідеї до реалізації. Практично відразу після виходу мультфільм набув культового статусу, а його головний герой Гарбузоголовий Джек, який викрав Санта-Клауса, аби самому зробити людям подарунки і отримати від них свою частинку вдячності, став одним із найвпізнаваніших кіногероїв.

3. Едвард руки-ножиці / Edward Scissorhands (1990)
Режисер: Тім Бартон
Актори: Джоні Депп, Вайнона Райдер, Дайєнн Уїст, Ентоні Майкл Холл, Кеті Бейкер, Роберт Олівері, Кончата Феррелл, Керолайн Аарон, Дік Ентоні Уїльямс, О-лан Джонс
Сюжет:
Самотній старий вчений створив людську істоту. Але не встиг доробити його до кінця і помер. У створеного ним молодого чоловіка не вистачає рук — замість них у нього щось ніби ножиць — і він вимушений жити в покинутому будинку в повній самоті. Але одного разу він знайомиться з прекрасною дівчиною, яка змогла оцінити його добре серце…

4. Реальна Любов / Реальне Кохання / Love Actually (2003)
Режисер: Річард Кертіс (Richard Curtis)
Актори: Білл Найі (Bill Nighy), Ґреґор Фішер (Gregor Fisher), Рорі МакКреґор (Rory MacGregor), Колін Фірт (Colin Firth), Сіенна Ґілорі (Sienna Guillory), Ліам Нісон (Liam Neeson), Емма Томпсон (Emma Thompson), Кіра Найтлі (Keira Knightley), Г’ю Ґрант (Hugh Grant), Алан Рікман (Alan Rickman), Біллі Боб Тортон (Billy Bob Thornton) та інші.
Сюжет:
Любов – прекрасна, вічна, незабутня, викликає жаль, несподівана, небажана, незручна, нез’ясовна, неграціозна, нерівна. Любов справді править всіма навколо. Долі і любовні романи декількох лондонців стикаються, перемішуються і досягають апогею напередодні Різдва – знову, знову і знову – що приводить до романтичних, веселих і сумно-радісних наслідків для всих, кому повезло або не повезло підпасти під чари любові.

5. Три горішки для Попелюшки / Tři oříšky pro Popelku (1973)
Режисер: Вацлав Ворлічек
Актори: Лібуше Шафранкова, Павло Травнічек, Карола Браунбок, Дана Главачова, Рольф Хоппе, Карін Леш, Вітезлав Яндак, Ян Лібічек
Сюжет:
Мачуха Попелюшки усіма силами хоче видати свою безглузду і злу рідну дочку заміж за Принца. Але йому зовсім не хочеться одружуватися, він свариться з батьком і збирається покинути палац, але, в останню мить він закохується в чарівну незнайомку яка приховує своє обличчя за вуаллю, і яка швидко зникає. Принц і не здогадується, що ця прекрасна дівчина, спритний стрілець, якого він зустрів в лісі і пустотливе дівча – одна і та ж особа.Всі ці перетворення виявилися можливими завдяки чарівним горішкам, в одному з яких знаходився і весільний дарунок для Попелюшки.

6. Щасливого Різдва / Joyeux Noël (2005)
Режисер: Крістіан Каріон (Christian Carion)
Актори: Даніель Брюль (Daniel Brühl), Дайан Крюгер (Diane Kruger), Бенно Фюрманн (Benno Fürmann), Гійом Кане (Guillaume Canet), Гарі Льюіс (Gary Lewis), Дені Бун (Dany Boon), Люка Бельво (Lucas Belvaux)
Сюжет:
Напередодні Різдва 1914 року четверо людей пережили незабутнє. Шотландський священик, французький лейтенант, німецький тенор і його кохана опинилися в самому серці спонтанного братерства, що виникло між траншеями німців, англійців і французів.
Рушниці були залишені на дні окопів, а самі солдати й офіцери вийшли назустріч один одному, щоб обмінятися сигаретами, розділити шоколад і побажати один одному: “Щасливого Різдва!»

7. Помінятися місцями / Trading Places (1983)
Режисер: Джон Лендіс
Актори: Ден Айкройд, Едді Мерфі, Джимі Лі Кертіс, Ральф Белламі, Дон Амеш, Денхолм Елліотт, Крістін Холбі, Пол Ґлісон, Джеймс Белуші
Сюжет:
Життя респектабельного бізнесмена Луїса Вінтропа Третього, керівника багатющої компанії з Волл-Стрит, круто міняється після того, як його боси, брати Дьюк, укладають незвичайне парі. Один з братів вважає, що управляти компанією може хто завгодно, навіть найзапекліший і неосвіченіший пройдисвіт.
Поставивши на кон доляр, брати знаходять для свого експерименту вуличного шахрая Біллі Рея Валентайна, якому і пропонують очолити компанію замість Вінтропа. Ексцентрична парочка Дьюков і не підозрює, що, помінявши місцями пройдисвіта і бізнесмена, вони ризикують значно більше, ніж могли б собі уявити.

8. Різдвяні канікули / Christmas Vacation (1989)
Режисер: Джеремайя С. Чечік
Актори: Чеві Чейз, Беверлі д’Анджело, Джульєтт Льюіс, Джонні Галєцкі, Джон Рендольф, Дайен Ледд
Сюжет:
Напередодні свят Кларк Грізволд пообіцяв своїй родині, що це Різдво стане “най-най веселішим” за всі роки. І, варто відзначити, що наш герой не підвів: почалось таке…!

9. 101 Далматинець / One Hundred and One Dalmatians (1961)
Режисер: Клайд Джеронімі / Clyde Geronimi, Гамільтон Ласкі / Hamilton Luske
Сюжет:
Лютелла Де Віль, сама винахідлива злодійка Уолта Діснея, влаштовує повний переляк, викрадаючи всіх цуценят долматинців в Лондоні – включно з 15-ма з сім’ї Понго. З допомогою сили “Сутінкового Гавкання” і героїчних друзів Понго організовує пошук всіх цуценят в захопливій історії, якою Ваша сім’я буде насолоджуватися знову і знову.

10. Поганий Санта / Bad Santa (2003)
Режисер: Террі Цвіґофф (Terry Zwigoff)
Актори: Біллі Боб Тортон (Billy Bob Thornton), Тоні Кокс (Tony Cox), Бретт Келлі (Brett Kelly), Лорен Ґрем (Lauren Graham) та інші.
Сюжет:
Віллі – незвичайний Санта-Клаус. Раз на рік на Різдво він разом зі своїм напарником грабує черговий універмаг. До того ж у минулому він відсидів у в’язниці, був не один раз одружений, а нині Віллі – злісний бабій і пияк. Він по-справжньому поганий, нестерпний Санта! Але знайшовся хлопчина, який все-таки в нього повірив. І Віллі доведеться творити справжні чудеса, щоб цього разу довести задумане до кінця!

11. Один вдома: Квадрологія / Home Alone Quadrilogy (1990-2002)
Режисер: Кріс Коламбус (Chris Columbus)
Актори: Маколей Калкін (Macaulay Culkin), Джо Пеші (Joe Pesci), Деніел Стерн (Daniel Stern), Джон Герд (John Heard), Кетрін О’Хара (Catherine O’Hara), Джон Кенді (John Candy)
Сюжет:
Американська родина вирушає з Чикаго до Європи, але в поспіху зборів батьки забувають вдома … одного зі своїх дітей. Одна підліток на падає духом і демонструє чудеса винахідливості. І коли в будинок залазять грабіжники, їм доводиться не раз пошкодувати про зустріч з цим малим.

12. Гремліни / Gremlins (1984)
Режисер: Джо Данте
Актори: Зак Гелліган, Фібі Кейтс, Хойт Екстон, Френсіс Лі МакКейн, Кей Люк
Сюжет:
Життя тече у своєму руслі в маленькому американському містечку, де живе Біллі Пельцер (Зак Гелліган): він вчиться, працює в банку, рятує свого собаку від підступів злої старої місіс Дігл (Хойт Екстон), закохується в красуню-співробітницю Кейт (Фібі Кейтс), що підробляє в місцевому барі «У Доріс».
Але все міняється, коли батько Біла, горе-винахідник Рендел Пельцер (Хойт Екстон) дарує на Різдво синові кумедну істоту, яку чоловік купив у маленькому магазинчику в Китайському кварталі. Пельцери називають істоту «Гізмо». Але колишній власник звірятка попередив: необхідно дотримуватись трьох умов: по-перше, не вмикати яскраве світло; по-друге, не можна, аби на Гізмо потрапляла вода і, по-третє, – найважливіше – ні за що, ніколи не годувати його після опівночі. Але правила були порушені, і незабаром жахливі гремліни зітруть з лиця Землі маленьке містечко.

13. Бетмен повертається / Batman Returns (1992)
Режисер: Тім Бартон (Tim Burton)
Актори: Майкл Кітон (Michael Keaton), Денні ДеВіто (Danny DeVito), Мішель Пфайфер (Michelle Pfeiffer), Крістофер Вокен (Christopher Walken), Майкл Ґоф (Michael Gough), Ендрю Бринарскі (Andrew Bryniarski) та інші.
Сюжет:
Готему загрожують два страшних злочинці: ексцентричний і лиховісний Пінгвін і граціозна й таємнича Жінка-кішка. Чи зможе Бетмен впоратися із двома грізними супротивниками одночасно? Тим більше, що один з них має намір стати мером, а інша відчуває романтичний потяг до Готемського героя.

14. Місія “Різдвяний порятунок” / Arthur Christmas (2011)
Режисер: Сара Сміт
Актори: Джеймс МакЕвой, Х’ю Лорі, Білл Наї, Джим Броадбент, Імельда Стонтон
Сюжет:
Ми давно вже все знаємо про Санта Клауса (Святого Миколая), незрозуміло тільки, як він встигає: приготувати усі ці іграшки та цукерки, побувати на всіх дитячих святах, та ще й за одну ніч розвезти подарунки до кожної оселі. Розумна відповідь може бути лише одна – десь на Північному полюсі, десь під безмежною сніговою пустелею має бути величезний технологічний центр, де ельфи розробляють сценарій Різдва та на автоматизованому виробництві готують свято. Страшно подумати, що станеться, якщо система дасть збій…

15. Ельф / Elf (2003)
Режисер: Джон Фавро
Актори: Вілл Феррелл, Джеймс Каан, Боб Ньюхарт, Едвард Еснер, Мері Стінберген, Зоі Дешанель, Деніел Тей, Фейзон Лав, Пітер Дінклейдж, Емі Седаріс
Сюжет:
Історія про те, як маленький хлопчик випадково потрапив до ельфів Санта-клауса, що живуть на Північному полюсі…
Добрі ельфи взяли малюка на виховання. З часом він підріс настільки, що став для них тягарем і, врешті-решт, вирішує відправитися до Нью-Йорка у пошуках свого батька і місця в житті. Проте життя Бадді у великому місті виявилося не таким солодким, як він припускав. Його батько виявився скнарою, а восьмилітній зведений брат взагалі не вірить в Санту. Навіть сніговики в Нью-Йорку виявилися не дуже доброзичливі. Власне вони, навіть не розмовляли. Найгірше те, що всі забули дійсне значення Різдва і Бадді вирішує застосувати на практиці все те, чому його учили ельфи, заради порятунку цього світлого свята в Нью-Йорку і у всьому світі.

16. Різдвяна історія / A Christmas Carol (2009)
Режисер: Роберт Земекіс / Robert Zemeckis
Актори: Джим Керрі, Ґері Олдмен, Робін Райт Пенн, Колін Ферт, Кері Елвіс, Боб Госкінс, Моллі Квінн
Сюжет: Це вікторіанська повчальна історія про старого скупердяя Ебенезер Скруджа, який протягом однієї ночі переживає випробування глибокого очищення. Містер Скрудж – фінансист / грошовий міняла, який присвятив усе своє життя накопиченню багатства. Він зневажає все, окрім грошей, включаючи дружбу, любов і різдвяні свята.

17. Різдвяна історія / Joulutarina (2007)
Режисер: Юха Вуолійокі
Актори: Ханну-Пекка Бйоркман, Отто Густавссон, Карі Ваананен, Мікко Леппілампі, Мінна Хаапкюля
Сюжет:
Давним-давно в Лапландії хлопчик по ім’ю Ніколас у результаті аварії втратив всю свою родину. Добрі селяни вирішили виховувати хлопчика по черзі. З тих пір раз в рік, на Різдво, хлопчик переїжджав у новий будинок.

18. Інтуїція / Serendipity (2001)
Режисер: Пітер Челсом
Актори: Джон К’юзак, Кейт Бекінсейл, Джеремі Півен, Бріджет Монаган, Джон Корбетт, Моллі Шенон, Юджин Леві
Сюжет:
Одного зимового дня, посеред нью-йоркського натовпу Джонатан зустрів Сару. Дві незнайомих людини в охопленому передноворічною лихоманкою місті відчували, що їх притягує один до одного.
І вони перевіряють долю: він пише свій телефон на 5 доларовій купюрі, вона — у книзі. Купюру розмінюють, а книгу продають букіністу. Джонатан и Сара впевнені, що скоро мають зустрітися знову. А що, коли Доля вирішила пожартувати?

19. Сім’янин / The Family Man (2000)
Режисер: Бретт Ретнер
Актори: Ніколас Кейдж, Теа Леоні, Дон Чідл, Джеремі Півен, Сол Рубінек, Йозеф Зоммер, Макензі Вега, Джейк Міллкович, Райан Міллкович, Ліза Торнхілл
Сюжет:
Що б ви обрали: бути президентом великої інвестиційної компанії, жити в розкішній квартирі вартістю в мільярд доларів, їздити на останній моделі Ferrari і одночасно бути холостяком, або працювати продавцем автошин у “Великого Еда”, купувати одяг у супермаркеті і пересуватися рідним передмістям на вмісткому й ще не дуже старому мінівені?
Не поспішайте з відповіддю, адже не дарма доля, в особі “обдовбаного” чорношкірого Діда Мороза, надає Джеку шанс спробувати обидва варіанти. І, повірте, не дивлячись на велику кількість комічних ситуацій, які тепер є невід’ємною частиною його життя, Джека чекає тяжкий вибір.

20. Полярний Експрес / The Polar Express (2004)
Режисер: Роберт Земекіс
Ролі озвучують: Том Хенкс, Леслі Хартер Земекіс, Едді Дизен, Нона М. Гайї, Пітер Сколарі , Брендан Кінг, Енді Пеллик, Джош Елі
Сюжет:
Це історія про хлопчика, що сумнівається в існуванні Санта-Клауса. Потрапивши на таємничий “Полярний експрес”, що прямує до Північного Полюса, він залишає позаду всі свої сумніви. І поки Різдвяна ніч опускається на сплячий світ, пасажири швидкісного потягу поспішають у Північний Полюс, зустрічаючи на своєму шляху пригоди та небезпеки, що підстерігають їх в темних лісах, зловісних горах і крижаній тундрі.

21. Різдвяна казка (1996)
Режисер: А. Трифонов
Ролі озвучують: Н.Сумська, Н.Лотоцька, П.Громовенко та ін.
Сюжет:
За казкою українського письменника М.Черемшини «Сльоза». Напередодні Різдва сльоза бідної дівчини Марусі розтопила холодне і байдуже серце заможного газди.

22. Усі собаки потрапляють до раю / All Dogs Go to Heaven (1989)
Режисер: Дон Блат (Don Bluth), Гарі Голдман (Gary Goldman), Ден Куенстер (Dan Kuenster)
Актори: Берт Рейнолдс (Burt Reynolds), Дом ДеЛуіс (Dom DeLuise) та інші
Озвучення: Дмитро Завадський і Юлія Перенчук.
Сюжет:
Пес на ім’я Чарлі Баркін, що займався азартними іграми, гине від лап пітбуля Бульдозера і опиняється в раю – просто тому, що всі пси обов’язково потрапляють в рай. Проте Чарлі так хоче розрахуватися зі своїм убивцею, що повертається на Землю.
Разом зі своїм вірним другом Чесуном, Чарлі розкриває головний секрет успіху Бульдозера. Бульдозер використовує незвичайні здібності маленької дівчинки-сироти на ім’я Анні-Марі, яка вміє розмовляти з тваринами і вгадує результати щурячих перегонів і кінських скачок. Чарлі викрадає дівчинку, і вони стають кращими друзями.
Їм доведеться пережити безліч неймовірних пригод, перш ніж Чарлі зможе, завершивши свої земні справи, зі спокійною душею відправитися назад в рай …

23. Мишаче полювання / Mousehunt (1997)
Режисер: Гор Вербінскі / Gore Verbinski
Актори: Натан Лейн, Лі Еванс, Віккі Льюіс, Морі Чайкін, Ерік Крістмас, Майкл Джитер, Дебра Крістофферсон, Камілла Сеєберг, Єн Єберкромбі, Аннабелль Гурвич.
Сюжет:
Брати Ларс і Ерні Шмунц не приділяють особливого значення успадкованому ними старому напівзруйнованому особняку до тих пір, поки вони не взнають, що їх рихла нерухомість вартує мільйони. Та є одна проблема.
Щоб продати дім, брати повинні позбутись від його єдиного і впертого жителя — маленької, але дуже настирної мишки. Те, що спочатку здається дитячою грою, становиться грандіозною битвою.

24. Диво на 34-й вулиці / Miracle on 34th Street (1994)
Режисер: Ліс Мейфілд
Актори: Річард Аттенборо, Елізабет Перкінс, Ділан МакДермотт, Дж.Т. Волш, Джеймс Рімар, Джейн Лівз, Саймон Джонс, Вільям Вінд, Мара Вілсон, Роберт Проскі
Сюжет:
Маленькі діти щиро вірять в чудеса і завжди чекають самого чарівного свята в році. А шестирічна Сюзан, у якої немає тата, не вірить, що Санта Клаус – справжній чарівник. Мама давним-давно відкрила дівчинці його «секрет».
І хоча Сюзан, як і всі діти, складає свій Різдвяний список для Санти, вона не розраховує отримати бажані подарунки в житті: новий будинок, тата і маленького братика. Але диво відбувається після зустрічі з Санта Клаусом у великому нью-йоркському універмазі «Коул». Сюзан розуміє: Санта справжній, і її заповітні мрії обов’язково збудуться …

25. Різдвяний вечір Бастера і Чонсі / Buster & Chauncey’s Silent Night (1998)
Режисер: Баз Потамкін (Buzz Potamkin)
Ролі озвучують: Марі Осмонд (Marie Osmond), Том Арнольд (Tom Arnold) та інші
Українська озвучка: Всі чоловічі Максим Кондратюк.
Сюжет:
Одного разу двоє бешкетних мишенят вирішили, що вони – найбільші в світі музиканти. Але з цим не погодилася власниця магазину, де вони оселилися, і ось на шляху двох безтурботних друзів з’являється страшний котище Теббі.
Він зовсім не любить музику, але ще більше йому не подобаються миші. Але хіба можна, щоб у ніч під Різдво обійшлося без музики, танців і чарівництва?!

26. Як Грінч украв Різдво / How the Grinch Stole Christmas (2000)
Режисер: Рон Хоуорд
Актори: Джим Кері, Тейлор Момсен, Джефрі Тамбор, Крістін Баранскі, Ентоні Хопкінс (голос за кадром)
Сюжет:
У казковому містечку Хторвіль, де мешкають хтори, готуються зустрічати Різдво. У передсвятковому настрої всі хтори бігають по крамницях купуючи подарунки для рідних, готують дома святкову вечерю. Та лише він, ображений з дитинства, ненавидів це свято, і намагався всіляко напакостити хторам. Але маленька дівчинка, на ім’я Сінді, вірила, що глибоко в душі, він залишився добрим, і таки вона мала рацію…

27. Подарунок на Різдво / Jingle All the Way (1996)
Режисер: Браян Левант (Brian Levant)
Актори: Арнольд Шварценеґґер (Arnold Schwarzenegger), Сінбад (Sinbad), Філ Гартман (Phil Hartman), Ріта Вілсон (Rita Wilson), Роберт Конрадт (Robert Conrad), Джеймс Белуші (James Belushi) та інші.
Сюжет:
Заклопотаний бізнесмен Говард Ленгстон приділяє мало уваги власній родині, особливу сину. Щоб виправити становище і повернути любов рідних, він вирішує подарувати на Різдво хлопчику Турбомена – найпопулярнішу іграшку сезону…

28. Ласкаво просимо, або Сусідам вхід заборонено / Deck the Halls (2006)
Режисер: Джон Вайтсел
Актори: Денні Де Віто, Мартін Бродерік, Крістін Девіс, Крістін Ченоует, сестри Алдґід та інші.
Сюжет:
У маленькому північноамериканському містечку напередодні Різдва якраз оголошувати військовий стан: один з жителів вирішив прикрасити свій будинок ілюмінацією, яку було б можна бачити з космосу. Це не припало до душі селянам і особливо його найближчому сусідові. 


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1076
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Травень
2024
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців